Notice: Undefined variable: content in /home/id71166/domains/liembergloopbaankeuzes.nl/public_html/consultancy.php on line 63
Consultancy
een klankbord, sparringpartner Ún adviseur voor werknemers Ún werkgevers.

Consultancy op maat

Als werkgever kunt u uiteenlopende redenen hebben om experts in te schakelen voor een consultancy-traject. Bijvoorbeeld omdat u de gehele bedrijfscultuur wilt veranderen, omdat u tijdig de juiste medewerkers op de juiste plaats wilt hebben of voor de begeleiding van een outplacementtraject. Waar het ook om draait, het zijn allemaal ontwikkelingsvraagstukken waar wij u graag bij helpen.

Cultuurverandering en Management Development

Medewerkers zijn belangrijk. Niet alleen omdat ze werk uit handen nemen, maar ook omdat ze invloed hebben op de bedrijfscultuur en de organisatiedoelen. Management Development van Liemberg helpt u op tijd de juiste managers op de juiste plek te krijgen, zodat de organisatiedoelen aansluiten bij individuele wensen en competenties. Ook het bedrijfsbreed doorvoeren van cultuurveranderingen bij een fusie of reorganisatie mag u aan ons overlaten. Aan de hand van de veranderingsdoelen, schrijven en bewaken we een implementatieplan en zetten we zo de gewenste veranderingsprocessen in gang.

Loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten

Naast het begeleiden van organisaties bij hun ontwikkeling, ondersteunen we ook individuen. Daarbij staat de kracht van het individu centraal en zoeken we in persoonlijke gesprekken naar passies, drijfveren en talenten. Ook maken we gebruik van motivatieanalyses en persoonlijkheidsvragenlijsten om iemands loopbaanpad te vinden. Loopbaanbegeleiding is ook inzetbaar bij outplacementtrajecten of in ontslagprocedures.

Liemberg Loopbaankeuzes is een klankbord, sparringpartner Ún adviseur voor werknemers Ún werkgevers. Maak daarom kennis!