Notice: Undefined variable: content in /home/id71166/domains/liembergloopbaankeuzes.nl/public_html/loopbaancoaching.php on line 57
Loopbaancoaching
Een empatische, kritische en heldere adviseur

Loopbaancoaching

Wanneer iemand vastloopt in ambities, in een functie of binnen een organisatie, dan kan een coachingstraject helpen om de juiste weg in zijn loopbaan weer te vinden. Zo’n traject brengt meer balans tussen werk en privé of gewoon een functie die beter past. Loopbaancoaching kan ook helpen bij een outplacement-, re-integratie- of reorganisatietraject.

Voor werkgevers

Ieder bedrijf wil gemotiveerde medewerkers die plezier hebben in hun werk. Maar hoe stimuleert u uw personeel om hun eigen loopbaan vorm te geven, terwijl u wel het aanwezige talent binnen de organisatie behoudt en ontwikkelt? Liemberg Loopbaankeuzes heeft op het vlak van loopbaanmanagement veel expertise. Afhankelijk van de specifieke situaties ontwikkelen we een plan van aanpak, waarbij we organisatiedoelen en –mogelijkheden afstemmen op individuele belangen en wensen van medewerkers.

Voor werknemers

Een loopbaankeuzetraject bij Liemberg begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer het klikt, kiest Anna Liemberg uit diverse trajecten de beste strategie. In ieder traject komt u terecht op een loopbaanpad en een functie die het beste bij uw talenten past. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, stimuleren we u met hulp van tests en assessments, in zes tot tien bijeenkomsten, om uw loopbaan in eigen hand te nemen en deze op een ondernemende manier te managen.