Notice: Undefined variable: content in /home/id71166/domains/liembergloopbaankeuzes.nl/public_html/profiel.php on line 57
Profiel

Anna Liemberg

Bekijk Anna's profiel op Linkedin

Over Liemberg Loopbaankeuzes

Verantwoordelijk voor Liemberg Loopbaankeuzes is Anna Liemberg. Bij haar draait alles om de vragen: wat is het doel en wat voor ontwikkelingen zijn nodig om dat doel te bereiken? Dat geldt zowel voor organisaties als voor individuen. Als professioneel adviseur ligt haar kracht in het stellen van de juiste vragen en weet zij organisaties gericht te ondersteunen in hun ontwikkelingsprocessen. Ze weet loopbaan- of bedrijfsontwikkelingsvragen om te zetten in geslaagde loopbaan- of ontwikkelingstrajecten. Grotere opdrachten voert zij uit in samenwerking met andere professionals.

Opleiding en ervaring Anna Liemberg

Na de afronding van een studie Sociale Wetenschappen is Anna Liemberg in loondienst en als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest als trainer, coach en personeels- en organisatieadviseur. Ze is docent geweest op het HBO en manager van een adviesbureau. Tijdens haar loopbaan heeft ze diverse trainingen gevolgd op het gebied van mobiliteit, talent, management, jobmarketing, netwerken & solliciteren en arbeidsmarktbegeleiding. Inmiddels kan ze met een gerust hart zeggen dat ze een goede sparringpartner is voor management, directie en personeelsadviseurs. Ze is gecertificeerd door het Career Management Instituut (CMI) en ze is Register Loopbaanprofessional op niveau C. Bovendien is ze lid van de brancheorganisatie Noloc.